UFKA YOLCULUK 1. AŞAMA ONLINE SINAVINDA BAŞARILI OLAN AŞAĞIDA LİSTEDE İSMİ YAZILI OLAN 19  ÖĞRENCİMIZ 28/04/2024 TARİHİNDE SAAT 10.00 DA 2.AŞAMA ONLİNE SINAVINA GİRECEKLERDIR.ÖĞRENCİLERİMIZE İKİNCİ SINAVLARINDA BAŞALILAR DİLERİZ.

SUBE ADI      RESİM YETENEK A           GENEL YETENEK        RESİM VE YET.ALANI       TOPLAM

1-D                         2                                                                                            2

1-E                        1                                                                                             1

2-B                                                                    2                                                 2

2-D                        2                                                                                             2

2-C                       1                                                                       1                    2

2-E                                                                    1                                                 1

2-G                                                                                                1                   1

3-D                       1                                                                                            1

3-F                                                                 1                                                 1

3-H                                                                 1                                                1

BİLSEM SINAVLARINDAN TOPLAM 14 ÖĞRENCİMİZ BAŞARI ELDE ETMİŞTİR.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 'nı coşkuyla kutladık.Emeği geçen öğretmen,öğrenci ,veli ve idari personelimize teşekür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sincan Belediye Başkanlığı koltuğuna okulumuz 3/B Sınıfı Öğrencisi Abdüssamet TAMKOÇ .oturdu

Bayramlar, sosyal bütünleşme duygularına büyük ölçüde katkıda bulunurlar.Bayramlar stres giderici gibidir ve duygularımızı dengelememize yardımcı olur. Daha fazla pozitiflik doğal olarak olumsuzluğu azaltır. Aynı zamanda anlaşmazlıkları azaltma fırsatı sağlar ve yabancılaşmış arkadaşları ve akrabaları bir sevgi bağıyla bir araya getirir.Bu güzel geleneği okulumuzda da yaşatmak amacıyla öğrencilerimizle bayramlaştık. Okul aile birliği başkanlığımıza ve okul idaresine teşekkür ederiz.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI OKULUMUZDA YANGIN TATBİKATI YAPMIŞTIR.ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KEYİFLE İZLEDİĞİ TATBIKATTA GÖREVLİ KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

HADİS EZBERLEME YARIŞMASI' nda okulumuz 4/C Sınıfı öğrencileri Elif KARACA,Fatma Sena ŞAHİN ,İkra Nur YILDIZ ve Esra BOZBAY  ödül aldı.4/C Sınıf Öğretmeni Ebru GÖZÜTOK ve öğrencilerini tebrik ederim.

Sincan Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından organize edilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Malazgirt Mahallesini temsil eden okulumuz 3 maçta 6 puan toplamıştır.

MALAZGİRT MAHALLESİ -PLEVNE MAHALLESİ :2-1

MALAZGİRT MAHALLESİ -ERTUĞRUL GAZİ MAHALLESİ :1-2

MALAZGİRT MAHALLESİ -FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ :3-1

AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA   EQUILIBRIO ZEKA OYUNLARI YARISMASINDA   4/C SINIF CEMRE YAĞMUR ARAÇLI SİNCAN İKİNCİSİ OLMUSTUR.

18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu’nun Mustafa Kemal Atatürk’ün komutanlığında kahraman Mehmetçiğimizin zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları’nın anıldığı bu günü büyük bir coşku ve heyecanla kutladık.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü coşkuyla kutlandı.

Teknoloji ve internetin bilinçli olmayan, kontrolsüz bir şekilde kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan davranışsal bağımlılıklardan oyun oynama bozukluğu,  sosyal medyanın ve akıllı telefonun aşırı kullanımı gibi bağımlılıklar hakkında konuşuldu. Yapıcı alt davranışlarla kendini gösteren bağımlılık türü olan teknoloji bağımlılığının önüne nasıl geçilebileceği ile ilgili yöntemlerden bahsedildi. Kontrollü teknolojik alet kullanımının nasıl olabileceği ile ilgili velilerimiz rehberlik servisi öğretmenlerimiz Emel ARSLAN, Işılay Özlem AYYILDIZ ve Gonca ŞENSES öğretmenlerimiz tarafından bilgilendirilmiştir.

Velilerimize gösterdikleri yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.