23 Nisan

23 nisan haberleri

2022-2023 eğitim öğretim yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik be Çocuk Bayramını öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımları ile kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencilerimizden 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı etkinlikleri.

Okulumuz 3/B sınıfının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması.

2/M sınıfı öğrencilerimiz uzaktan da olsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı evlerinde yaşadılar.

Okulumuz 4/M sınıfının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egmenlik ve Çocuk bayramını kutluyor.

Okulumuz 1/G sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte uzaktan da olsa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı sevincini yaşadılar.

Okulumuz 1/İ sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlamaya başladı. Çevrimiçi olarak yapılan kutlamalara tüm sınıf sevinciyle ortak oldu ve bir video hazırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.Okul Müdürümüz Osman KILIÇ 'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından sınıflarımız gösterilerini sundular.Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ,öğrencilerimizin gayretleri sonucunda ortaya çıkan gösteriler izleyenlere coşkulu anlar yaşattı.Gösterilerin hazırlanmasından , programın sunulmasına kadar emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor,tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Şarkılar, danslar, şiirler ve oyunlarla öğrencilerin doyasıya eğlendiği tören Okul Müdürü Osman KILIÇ´ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. 23 Nisan Kutlamalarında emeği geçen sevgili öğrencilerimize ve çocuklarımızı yönlendiren sayın öğretmenlerimize ve çok teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.