Ozel Alt Sinif

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Özel Alt Sınıf Haberleri

Özel Alt Sınıfı öğrencileirmiz öğretmenleri rehberliğinde ramazan ayına özel Karagöz ve Hacivat kulası yaptılar.Konuşturarak canlandırdıkları kuklalarla çok keyifli anlar yaşadılar. Öğrenilerimizin bilişsel gelişimlerii destekleyen bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Özel alt sınıf öğretmenlerimiz Zübeyde EREL ve Naciye ŞAHİN canlıların gelişimini öğrencilere göstermek için çim adam etkinliği yaptılar. Amaç sadece çim adam yapmak değildi tabii ki. Bu süreçte öğrencilerin her şey için zaman gerektiğini yani sabretmeyi öğrenmesi gerekiyordu. Çim adam tam da bu amaca hizmet  ediyordu. Etkinlik sırasında makas kullanmak da ince motor gelişimleri için çok önemliydi.Öğrencilerin hayal güçleri o kadar sınrsızdı ki çeşit çeşit çim adamlar yaptılar. Meslekler hakkında sohbet ettiler.etkinliğin sonunda sabreden öğrencilerin çim adamların saçlarını keserken yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ellerine sağlık.

Okulumuz bünyesinde bulunan 8 öğrencimizin eğitim gördüğü özel alt sınıfımızda öğrencilerimiz öğretmenleri Zübeyde EREL ve Naciye Şahin rehberliğinde 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla etkinlik yaptılar.Hazırladıkları kocaman kalplare harfler yazarak 19 mayıs tablosu hazırlayan öğrencilerimizin heyecanları görülmeye değerdi.

Özel Alt Sınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü dolayısıyla annelerine hediyeler hazırlarken yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.Ellerini ve makarnaları rengarenk boyayarak hazırladıkları etkinlikler boyunca çok eğlenen öğrenciler annelerini ne kadar çok sevdiklerini bir kez daha hatırladılar.Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Özel Alt Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri Zübeyde EREL ve Naciye ŞAHİN rehberliğinde yaptıkları güzel çalışmalara bugün bir yenisini eklediler. Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte sınıflarında alçı ve kalıp kullanarak pano çalışması yaptılar. sabırla alçılarının donmasını bekleyen öğrenciler rengarenk boyalar kullanarak çalışmalarını özgürce renklendirdiler. Çalışmanın sonucunda ortaya çıkan eserleri gören çocuklarımızın mutlulukları görülmeye değerdi. Bizi çocukluğumuza götüren bu güzel çalışma için öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

ÖZEL ALT SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK MUTLU

OKULUMUZ ÖZEL ALT SINIF ÖĞRENCİLERİNİN  DERSLERİ DOLU DOLU GEÇİYOR