4 Sinif

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu 4. Sınıf Etkinlikleri

4-G Sınıfı öğrencilerimiz, işlevleriyle birlikte devre elemanlarını tanımak amacıyla; öğretmenleri Bahar Karagöz rehberliğinde basit elektrik devreleri olusturdular.

4-B Sınıfı öğrencileri Sosyal Bilgiler dersi Ülkeleri Tanıyorum konusu kapsamında Dünya üzerindeki çeşitli ülkeleri arkadaşlarına tanıttılar. Azerbaycan,Kırgızistan, Rusya, Japonya, Çin, Hindistan, ABD, Meksika, Brezilya, Yunanistan, Bulgaristan, İran, Irak gibi ülkelerin coğrafi özelliklerinin yanında yöresel kıyafetlerini de giyerek kültürel özellikleri hakkında bilgiler verirken ülkeler arasındaki farklılıklara saygı duymanın önemini işlediler.

Haz

4.sınıf öğrincilerimiz mezun olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Okulumuz 4-A sınıfı öğretncileri Yaşam Becerileri Atölyesinde oyun hamuru yaptılar. Rengarenk boyaların kullanıldığı çalışmada yapılan yumuşacık hamurlar çocuklar için eğlence kaynağı oldu .Bu güzel etkinlik için öğretmenimiz Atyşegül AKTUZ'a teşkkür ediyoruz.

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Ayşegül AKTUZ rehberliğinde meyve salatası yaptılar.Fen Bilimleri dersi karışım konusunu işlerken konu ile ilgili pekiştirme yapmak amacıyla atölyeyi kullanan öğrenciler meyvelerden salata yapıp hem sağılık beslendiler hem de kendi hazırladıkları besini keyifle tükettiler.

4-K Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Özge KARYELİOĞLU rehberliğinde Türkçe dersini Görsel Sanatlar Atölyesinde işlediler. Kartpostal hazırlamakla ilgili etkinlikten yola çıkarak yaratıcılıklarını hazırladıkları kartpostallara yansıttılar. Sevdiklerine hissttikleri duyguları içerek kartpostalları hazırlarken çok eğlendiler. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

4-I sınıfı öğrencileri löseminin farkında olmak ve bilinçlenmek adına yaptıkları çalışmaları okul bahçesinde velilerle ve diğer öğrencilerle paylaştılar. Lösemiden korkmamak için bilinçli olmanın önemine değinen öğrenciler ve öğretmenleri Dilek Dikel maske takarak farkındalık oluşturdular.

Haz

Kültür ve Turizm Bakanlığının Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın projesi kapsamında 4.Sınıf öğrencilerimiz sinemaya gittiler. Tatil öncesi hoşça vakit geçiren öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

Okulumuz 4-E sınfı öğrencileri teneffüs saatinde arkadaşlarına gitar çaldılar. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler dans ederek ve tempo tutarak arkadaşlarına eşlik ettiler.

Okulumuz 4- B sınıfı öğrencileri baharın gelişini yaptıkları etkinlikle kutladılar. Öğretmenleri Nursel Akçay rehberliğinde kabak çekirdeklerini renkli kağıtlara o kadar güzel yerleştirdiler ki ortaya çıkan eserlere kendileri bile inanamadılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimize bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri ve velileri öğretmenleri Niymet ÖZKAN´ın yönlendirmesi neticesinde çok güzel bir sergi çalışması yaptılar. Parklardan bahçelerden atıl durumda bulunan çam kozalaklarının toplanılması, boyanması ve dizayn edilmesi sonucunda çok güzel görsel materyallere dönüşen ürünlerin sergilendiği etkinlik yoğun ilgi gördü. Öğretmenimize ve 4-E sınıfının çalışkan öğrencilerine ve desteklerini esirgemeyen velilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri görsel sanatlar dersinde farklı bir çalışma yaptılar. Sınıfa getirdikleri kahveleri sulandırarak ellerindeki görseller boyayan öğrencilerimiz  mis kokulu dakikalar geçirdiler.Etkinlik boyunca çok eğlenen öğrenciler etkinliklerin sadece boya ile yapılmayacağını farklı tekniklerin de kullanılabileceğini öğrendiler. Bu güzel çalışma için öğretmenimiz Nursel AKÇAY´a teşekkür ediyoruz.

4-H SINIFI 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ KUTLADI.

4-E SINIF ÖĞRENCİLERİ OKUL BAHÇESİNDE KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİLER.