Ataturk

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Atatürk ile ilgili etkinlik haberleri

"En büyük eserim..." dediği Türkiye Cumhuriyeti'ni genç nesle, genç nesli öğretmenlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa göçünün 84. yılında bir kez daha rahmet ve şükran duygularımızla yâd ediyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ü ebediyete intikal edişinin 81.yılında özlemle andık.Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Öğretmenimiz Ünzüle Özlem MUDU'nun duygu dolu konuşması ve öğrencilerimiz tarafından okunan şiirlerle devam etti. 2-O sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri  ve okul müdürümüz Osman KILIÇ 'ın konuşmasıyla sona erdi.

Törenimizin  hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü dolayısıyla öğretmenlerimiz ,öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından hazırlanan 10 Kasım temalı panolarımız okulümüzün koridorlarında yerlerini aldı.Verdikleri Mesajlar birbirinden farklı olsa da panolarda öne çıkan en önemli duygunun ATATÜRK'e duyulan özlem olduğu  o kadar açık ki.Ata'mızı ölümünün 81.yıldönümünde saygıyla ve özlemle anıyoruz.

ULU ÖNDERİMİZ  MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜ ÖLÜMÜNÜN 80.YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA ANDIK

1-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ UNUTAMAYACAKLARI ANLAR YAŞADILAR