Birimlerimiz

Eba Destek Merkezimiz Hizmetinizde.

Okulumuzda hayırsever vatandaşların ve okul aile birliğinin katkılarıyla ´Sahne çalışmaları odası´ kuruldu. Drama, dans, halk oyunları gibi gösteri hazırlıklarının yapılabileceği, sıcak, donanımlı ve nezih bir mekan ortaya çıkmıştır. Oda, bütün okul öğrencilerinin kullanımına açık olup öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimiz farklı bir mekanda yeteneklerini keşfetme imkanı bulabileceklerdir. Herkese hayırlı uğurlu olmasını dileriz.

Borsa İstanbul Kayalıboğaz İlkokulu (Eski adıyla İMKB) İstanbul Menkul Kıymetler Borsasının katkılarıyla yapılmış olup, 2 anasınıfı, 24 derslik, 3 Fen ve Teknoloji laboratuarı, 2 bilgisayar laboratuarı, 1 çok amaçlı salon, 1 müzik sınıfı ile 2005-2006 eğitim–öğretim yılının 2. döneminde 11 öğretmen ve 220 öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır.

Okulumuzun öğrenci sayısı 2006-2007 eğitim-öğretim yılında 1.100 öğrenciye, 2007-2008 eğitim öğretim yılında 2.200 e, 2011-2012 eğitim öğretim yılında 3.200 öğrenciye, 2012-2013 eğitim öğretim yılında ise 3.450 öğrenciye, ulaşmıştır. Bu öğrenci artışını karşılayamayan okulumuzda 2 Fen laboratuarı ve 1 bilgisayar laboratuarı sınıfa dönüştürülmüştür. Aynı zamanda koridorların uç kısımları bölünmüş, Teknoloji ve Tasarım Dersi Atölyeleri ve idare odaları olarak kullanılmak üzere hizmete sunulmuştur.

2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı 1. dönemi itibariyle okulumuzda 63 şube ve 3.450 öğrenci ve 92 personelle eğitim öğretime devam edilmiştir. Ancak, 2. dönem başladıktan sonra okulumuzda bulunan 5. Sınıf öğrencileri yeni açılan Şair Abdurrahim Karakoç Ortaokulu'na nakil olması sonrası okulumuzda 69 şube ve 2.490 öğrenci ve 94 personelle eğitim öğretime devam edilmiştir. Sınıf mevcutlarımız 40 civarı olup tamamen ilkokula dönüşmüş bir okuluz.

Okulumuzda bu yıl açtığımız zeka oyunları sınıfımız aktif olarak kullanılıyor.Öğretmenleri eşliğinde zeka oyunları sınıfını kullanan öğrencilerimi, arkadaşlarıyla birlikte hoşça vakit geçiriyorlar.Bilmedikleri oyunları öğretmenlerinden ve arkadaşlarından öğrenen öğrencilerimiz sabırlı olmanın,rekabet etmenin ve hoşgörülü olmanın önemini kavrıyorlar.

ÖĞRENCİLERİMİZ ZEKA OYUNLARI SINIFINDA KALİTELİ ZAMAN GEÇİRECEKLER