Bulten

Okul Bültenimiz

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımları ile hazırlandı. Katkılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda bir dönem boyunca yapılmış olan faaliyetlerin bir kısmının yer aldığı okul bültenimize aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN VELİLER İÇİN AYLIK BÜLTEN HAZIRLANDI.

2018-2019 OKUL BÜLTENİ

Ock

2018-2019 Eğitim öğretim yılı 1. dönemini 2461 öğrencimiz ve 96 personelimizle başarılı bir şekilde tamamlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK'un da dile getirdiği gibi bugün okula mola verdik. Ama denizcilikte olduğu gibi her mola bir başlangıçtır, harekete geçmektir. Bizler de öğrencilerimizden tatilde harekete geçmelerini, yeni yerler keşfetmelerini, yeni insanlar tanımalarını, kendilerini mutlu etmek için hayaller kurmalarını ve dinlenmiş olarak bilgi yuvası olan okullarına geri dönmelerini bekliyoruz. Çok çalışıp çok yorulan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.