eTwinning

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu eTwinning Projeleri

Ağu

Okulumuzda yürütülen eTwinning projeleri Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Haz

Okulumuz 4/A sınıfı, eTwinning Kulübü Toplum Hizmeti Çalışmaları  kapsamında 04 Ekim 2021 – 03 Haziran 2022 tarihleri arasında Plastik Kapak Toplama Projesi yürüttü.

Stickman projesi katılım belgelerini vererek projeyi sonlandırmıştır .

Okulumuz Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen e-Twinning ödül törenine katıldı.

Okulumuz 2/E sınıfı öğrencileri öğretmenleri Dilara Yorulmaz rehberliğinde JOURNEY OF DISCOVERY isimli eTwinning Projesine katıldılar.

Geri dönüşümün  tüm dünyada giderek daha da önem kazandığı şu günlerde okul müdür yardımcımız Emel DEMİR 3-F sınıfı öğrencileriyle birlikte, sınıf öğretmenimiz Dilara YORULMAZ 2-E sınıfı öğrencileriyle beraber RECYCLE TO CREAT ART adlı projeye başlamışlardır. Öğrencilerde geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak için kullanılıp atılan bir çok malzemeyi değerlendirecek sanatsal çalışmalar yapacaklardır. Çevreye saygılı ,doğaya dost nice öğrenciler yetiştirmeyi hedeflemektedirler.

Her canlı yaşamını sürdürebilmek için doğal bir çevreye ihtiyaç duyar. Gelişen teknoloji, sanayileşme ve sürekli artan tüketim çevreye büyük zararlar vermekte, canlıların geleceğini tehlikeye atmaktadır. Öğrencilerimiz, Hanife ADAKUL öğretmenimiz rehberliğinde web2.0 araçlarını kullanarak çevre için neler yapabiliriz, atıklarımızı ve çöplerimizi nasıl değerlendirebiliriz, geri dönüşümün önemini nasıl değerlendirebiliriz gibi konuları konuşacaklar. Birlikte etkinlikler yaparak öğrenecekler.

Öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerilerini geliştirmek, öğrenmeyi öğrenme ve dijital yetkinlikleri geliştirmeyi amaçladığımız " Little Sicientists in the Class" adlı eTwinning Projemiz Okulumuz İngilizce öğretmeni Havva ÖZTÜRK ve Müdür Yrd. Asiye ÇAT GÖKCEK rehberliğinde başlamıştır.

Eyl

eTwinning projesi kapsamında yaptıkları çalışmalarla okulumuza Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketleri kazandıran öğretmenlerimize okul müdürümüz Osman KILIÇ birer Teşekkür Belgesi ve çiçek takdim ettiler. Okulumuzda eTwinning projesi yürüten öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.