ANKARA / SİNCAN - Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu

Gun-Hafta

Belirli Gün ve Hafta Kutlama ve Anmalar

Haz

Okulumuzda öğretmen öğrenci ve velilerimizin katılımı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamada emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Osmanlı'nın kutlu zaferi Kutül Amere'nin 107. Yılını coşku ile kutladık.

Ock

2022-2023 Eğitim öğretim yılı 1.dönem öğrencilerin karne almaları ile sona erdi ve yarıyıl tatili başladı.

Ekm

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde okul çapında bilgilendirmeler yaparak ve de hayvan dostlarımız için mama dağıtımı yaparak, tüm okulu bilgilendirdiler, farkındalık oluşturdular. Küçük dostlarımız için çalışan öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası kutlandı.

Eyl

05 -09 Eylül tarihleri arasında olan Uyum Haftası okulumuz 1.sınıf ve ana sınıfı velilerimize yönelik seminer ve etkinliklerle başladı.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda sevinç ve gururla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda düzenlenen program öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın kabul edilişinin 101.yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tören ile kutladık.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1.Yarıyıl tatili bugün Öğrencilerimizin karne almaları ile başladı.

Okulumuzda düzenlenen karne törenine Sayın Sincan Kaymakamımız Abdullah Küçük Beyefendi ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım Hanımefendi katılmışlardır. Karne dağıtım törenine katılarak  öğrencilerimizin karne heyecanına ortak olarak bizleri onurlandıran Sayın Sincan Kaymakamımız Abdullah Küçük Beyefendi ye ve Sayın Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım Hanımefendi ye okulumuza teşriflerinden dolayı Teşekkür ediyoruz.

Ayrıca bu vesile ile okulumuz Kütüphanesinin açılışı, Sayın Kaymakamımız Abdullah Küçük Beyefendi ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayfer Yıldırım Hanımefendi tarafından gerçekleşmiştir.

Yenilenen kütüphanemiz tüm öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun.

Tüm Öğrencilerimize İyi Tatiller diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katıldığı anma programında saygı ve sevgiyle andık.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılı okulumuz öğrenci öğretmen ve velilerimizin katılımlarıyla çoşku ile kutlandı. Kutlamada emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 Ekim Afetleri Azaltma Gününde tüm okul personeli ve öğrencilerimizle deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftasını öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla çoşkulu bir şekilde kutladık. Öğrencilerimizin sevinçle katıldığı program şiirlerin ve yazıların okunması, Okul Müdürümüz Osman KILIÇ'ın yaptığı kutlama konuşması ile gerçekleşmiştir. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.