Ogretmenler Kurulu

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Öğretmenler Kurulu Toplantı Haberleri

2.Yarıyıl öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

2021-2022 Eğitim - öğretim yılı 2. Dönem başı öğretmenler kurulu okulumuz çok amaçlı salonunda okul müdürü Osman KILIÇ başkanlığında toplandı.

Eyl

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Haz

2020-2021 eğitim öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Ağu

2020-2021 Eğitim öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantısı okulumuz çok amaçlı salonunda öğretmenlerimizin katılımıyla yapıldı.Sosyal mesafeye dikkat ederek yapılan toplantıda öne çıkan başlıklar geçen dönemin değerlendirilmesi,Covit 19 salgınında dikkat edilmesi gereken hijyen kuralları ve okulumuzun tekli eğitime geçme süreci oldu. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Haz

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik.Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit-19 sebebiyle MEB tarafından gönderilen Mesleki Çalışma Programına uygun olarak saat 09.30 da Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Doç.Dr.Adnan BOYACI'nın ve saat 10.00 da Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr.Ziya SELÇUK'un EBA üzerinden yaptığı canlı yayın tüm öğretmenlerimiz tarafından izlenmiştir.Saat 11.30 da Okul Müdürümüz Osman KILIÇ'ın başkanlığında online olarak ZOOM programı aracılığıyla gerçekleştiren toplantıya tüm öğretmen ve idarecilerimiz katılmış 2.dönem yapılan ve covid-19 sebebiyle tamamlanamayan çalışmalar değerlendirilmiştir.Eylül ayında yapılması gereken çalışmalar konuşulmuş iyi dilek ve temennilerle toplantı sona ermiştir.Mesleki çalışmalarımız takvime uygun olarak devam edecektir.

2019-2020 Eğitim -öğretim yılı öğretmenler kurul toplantısı Okul Müdürü Osman KILIÇ'ın başkanlığında  okulumuz çok amaçlı salonunda 03.02.2020 tarihinde saat 15.30 da yapıldı.İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantı geçen dönemin değerlendirilmesi, ve yeni dönemde yapılması planlanan çalışmaların tanıtılmasıyla devam etti.Yeni dönemin tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimze hayırlı olması dilek ve temennisiyle toplantı sona erdi.

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu olarak 05.02.2019 tarihinde 2.Dönem Öğretmenler Kurul toplantımızı gerçekleştirdik. İstiklal Marşı´mızın okunmasıyla başlayan toplantımız Okul Müdürümüz Osman KILIÇ´ın konuşmalarıyla devam etti. Zümre başkanlarımız geride kalan 1.dönemin değerlendirmesini yaptı. Okul müdürü tarafından 1.dönemde yapılan çalışmalara ait açıklamalar yapıldı. 2.dönemde öğrencilerimize yönelik yapılması planlanan projelerden bahsedildi. İyi dilek ve temennilerle toplantımız sona erdi. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yüzlerinin güldüğü ,mutlu bir dönem geçirmeyi diliyoruz.

Eyl

Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı(Eylül) Öğretmenler Kurulu Toplantısı  03/09/2018 Tarihinde, Saat 10:00 ´da Milli, Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK beyin konuşmasının canlı olarak idareciler ve öğretmenler tarafından izlenmesiyle başladı. Ardından Konferans Salonumuzda gündem maddelerinin görüşülmesiyle toplantı sona ermiştir.