Okul-Aile Birligi

Okul-Aile Birliği ve bütçe hakkında bilgiler

2022-2023 eğitim-öğretim yılı kapsamında yapılan Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul seçimleri ile yeni yönetim kurulu belirlendi.

2021-2022 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza okulumuza verdikleri emekleri için çok teşekkür ediyor, 2022-2023 yılı OAB Yönetim Kurulumuza sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyoruz.

Eyl

2021-2022 Eğitim öğretim yılı  Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı okulumuz çok amaçlı salonda yapıldı.

Eyl

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEMİ

Okulumuz Aile Birliği'nin 2021/2022 Eğitim öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantısı 13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat: 14:00'te okulumuz Çok amaçlı Salonu'nda aşağıdaki gündem ile  yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

Sayın Velilerimiz, Okul Aile Birliği Toplanıyor.

OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI

OKUL AİLE BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI