ANKARA / SİNCAN - Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu

Atölyelerimiz

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Atölye haberleri

Şbt

Okulumuz 1-I sınıfı öğretmeni Nursel AKÇAY velilerini öğrenme sürecine katmak çocuklarıyla birlikte öğrenmenin keyfini yaşatmak adına velilerini FeTeMM atölyesine davet etti.Çocuklarıyla birlikte öğrencilik günlerine dönen veliler hoş vakit geçirirken öğrenciler de aileleriyle birlikte öğrenmenin tadını çıkardılar. Bu güzel etkinlik için öğretmenimize ve destek veren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin yararlanması amacıyla yaz tatilinde yapımını tamamladığımız tasarım beceri atölyelerimizi görsel olarak daha güzel hale getirmek için öğretmenlerimizle birlikte kolları sıvadık.Öğretmenlerimiz boş derslerinde,teneffüs saatlerinde ve dersten sonra atölyelerimizin güzelleşmesi için emeklerini esirgemediler. Öğrencilerine  daha güzel mekanlar tasarladıkları için fotoğraflarda olan ve olmayan tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda yaz tatilinde yapımına başladığımız atölyelerimizde ekim ayı itibarıyle derslerimiz başlamış bulunmaktadır.Yaşam becerileri atölyemizde geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalardan derlediğimi fotoğraflardan oluşan haberimiz öğrencilerimizin ne kadar eğlendiğini ve yapılan çalışmalardan ne kadar memnun olduklarının gözler önüne sermektedir.Emeği geçen öğretmenlerimize öğrencilerimize ve katkı sağlayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuzda 2019/2020 Eğitim öğretim yılından itibaren kullanılmak üzere Bakanlığımızın MEB 2023 Vizyon Belgesinde yer alan, eğitim öğretim faaliyetlerini daha kalıcı ve eğlenceli hale getirmek için tamamen yerel imkanlarla yapımına başladığımız, Yaşam Becerileri, Görsel Sanatlar, FeTeMM, Müzik, Drama ve Eleştirel Düşünme Atölyeleri yapım çalışmaları yaz tatili boyunca devam etmiş ve büyük oranda tamamlanmıştır. Öğretmenlerimizin değerli görüş ve önerileriyle dahada işlevsel hale getireceğimiz bu Tasarım Beceri Atölyelerimizin okulumuz ve tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.