Spor

İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Sportif Etkinlik Haberleri

Seminer programı çerçevesinde okulumuz öğretmenleri ile birlikte Eryaman Göksu parkında doğa yürüyüşü etkinliği düzenledik. Sabahın erken saatlerinde buluştuğumuz öğretmenlerimizle Göksu gölü etrafında yürüyüp temiz havanın ve sonbaharın tadını çıkardık.

4- E sınıf öğretmenimiz Niymet ÖZKAN öğrencileri ve velileriyle birlikte çok keyifli bir derse daha imza attı. Velilerinin desteğini alan öğretmenimiz Beden Eğitimi ve Oyun dersini okul bahçesinde velileriyle birlikte gerçekleştirdi. Derse katılan velilerle spor yapan ve çocukken oynadığımız oyunları oynayan öğretmenimiz herkese çok keyifli anlar yaşattı. Öğretmenimizi tebrik ediyor böyle eğlenceli dersleri tekrar etmesini diliyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında sabahçı  3.sınıf öğrencilerimiz yetenek taramasından geçti.İl Genel Meclisi İlkokulunda yapılan tarama neticesinde spora yeteneği olduğu tespit edilen öğrencilerle ilgili gerekli yönlendirmelerin ilerleyen süreçte yapılacağı belirtildi.