Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu

Malazgirt Mah. Zafer İçyer Cad. No.36 Sincan Ankara 06930
Vizyon
Olumlu yönde değişebilen, hayat felsefesi doğruluk ve barış olan bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmak.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bütün değerlerine bağlı, branşında dünyada söz sahibi, özgürce düşünüp konuşabilen, insan haklarına saygılı, kendisine ve çevresine mutluluk verebilen, insanlığın çıkarlarını kendi çıkarları üzerinde tutan, teknolojik gelişmelerin odağında olan ilkeli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuzun sosyal sportif faaliyetler, yarışmalar, beyaz bayrak, beslenme dostu okul, eTwinnig ve Bakanlığın düzenlemiş olduğu bir çok projede kazandığı başarıları mevcuttur.
Kütüphane Kitap Sayısı :12595
Öğretim Şekli :Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulunda tam gün eğitim-öğretim uygulanıyor.
09.00-14:40
Ulaşım
Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokuluna Sıhhıye İstanbul yolu yönünden 508 ve Kızılay Bakanlıklar Eskişehir yolu yönünden 512 no´lu otobüslerle ulaşabilirsiniz.
Okulumuz Sincan Malazgirt mahallesindedir. Ulaşım problemi yoktur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Ankara şehir merkezine 28 km, Sincan ilçe merkezine ise 2 km uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
Borsa İstanbul Sincan Kayalıboğaz İlkokulu projelerini menüden takip edebilirsiniz.
e-Twinning