İMKB Sincan Kayalıboğaz İlkokulu Projeleri

Okulumuzda, İngilizce öğretmenimiz Havva ÖZTÜRK tarafından, "Birlikte İngilizce (English Together)" projesi kapsamında, Sincan ilçesinde görev yapmakta olan İngilizce öğretmenlerinin katılımları ile toplantı yapılmıştır.

Okulumuz Rehber öğretmeni Işılay Özlem Ayyıldız tarafından Milli Eğitim Bakanlığının Aile Okulu Projesi kapsamında verdiği Aile Okulu Kursu kursiyerlere verilen sertifikalarla sona erdi.

Kursu veren Okulumuz Rehber öğretmeni Işılay Özlem Ayyıldız'a ve katılımcılara Teşekkür ediyoruz.

2-E sınıfı öğretmeni Dilara YORULMAZ' ın yürüttüğü "JOURNEY OF DISCOVERY" projesi kapsamında yürüttüğü etkinlikler sonucunda okulumuz "STEM SCHOOL  LABEL ( STEM OKUL ETİKETİ) "  ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Okulumuzun tüm öğretmenlerinin  Sertifikasına sahip olduğu Robotik Kodlama Eğitimi için okulumuzda Robotik Kodlama Atölyesi hazırlıyoruz.

Ankara Kalkınma Ajansının 2018 Yılı Teknik Destek Programı'nın Kasım-Aralık döneminde (6. dönem) okulumuz tarafından hazırlanan STEM Eğitici Eğitimi projemiz  desteklenmeye uygun görülmüştü. Ankara'da onaylanan 25 proje arasında tek ilkokul projesi olma özelliğini taşıyan projemizin hayata geçmesi için ilk adım olan sözleşme imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan AKPINAR ve Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan´ın yanı sıra onaylanan projelerin İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul ve kurum müdürlerinin ve Okul Müdürümüz  Osman KILIÇ'ın katılımlarıyla Ankara Kalkınma Ajansı Teknik Destek İmza Töreni gerçekleştirildi.

İngilizce öğretmenimiz Elif TERTEMİZ ARAT  ve okul proje ekibinin birlikte hazırlamış olduğu STEM EĞİTİCİ EĞİTİMİ projesi için özverili çalışmalarından ötürü emeği geçen tüm öğretmenimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamın diliyoruz.